Karácsonyi minifotózás

fejléc

 

 

 

 

A fotózás időpontja és helye:

A fotózás időpontja egyéni egyeztetés alapján történik.

Helyszín: a stúdióm,
címe: 2440 Százhalombatta, Erkel F. krt. 69. I/4.

A fotózás menete:
A fotózás időtartalma 30-40 perc. Érkezéskor és távozáskor az összekészülésre is hagyok egy kis időt. Kérlek pontosan érkezzetek a fotózásra. Köszönöm!

Kellékek, ruhák:
Ez a fotózás most kifejezetten a karácsonyról szól, így a karácsonyi kellékek dominálnak. A fotózás alatt előre beállított háttereket használunk. A tavalyihoz hasonló színvilág lesz jellemző, de
változnak hátterek és a kellékek egy része is. Amennyiben tehetitek, kérlek a ruhákon kerüljétek a nagy feltűnő mintákat. Pár ruhával én is rendelkezem.

A fotózás után:
A leválogatott képeket feltöltöm a weboldalam háttéroldalára, egy linket fogtok kapni, itt tudjátok megnézni a nyers képeket és kiválasztani azokat. Amelyiket szeretnétek kérni utómunkázva, annak
megírjátok nekem a képek nevét (A képek alatt a bal alsó sarokban IMG_……). A link küldése után a képeket maximum 2 hétig tudom a szerveren tárolni, utána törlésre kerülnek.                                                                                                                                     Miután elkészültem velük, egy egyedi nyomtatásos dvd-n kapjátok meg az utómunkázott képeket. A nyers képek nem kerülnek átadásra.

A képek várható elkészülési ideje:
Miután írásban megkapom a kiválasztott képek számát, onnantól számítva 2-3 héten belül készülnek el a képek.

A csomag ára, tartalma:
A karácsonyi minifotós csomag ára 12.000 Ft, amely tartalmaz 10db utómunkázott képet, egyedi nyomtatásos dvd-n átadva, teljes méretben vízjel nélkül.
Ha több, mint 10 db képet szeretnél kérni, abban az esetben további 1000 Ft/db áron utómunkázom őket.

Lemondás:
Bármi oknál fogva, ha szeretnétek visszamondani a fotózást, akkor kérlek ezt minél előbb tegyétek meg. Köszönöm!

Egyéb felmerülő kérdéseidre szívesen válaszolok levélben vagy telefonon is.

Tel: 06-20-466-4162  e-mail: barbi@barbifoto.hu

 

karácsonyi