újszülöttfotózás Százhalombattán

Újszülöttfotózás Százhalombattán Baltazárral

Első újszülöttfotózás om Százhalombattán az új stúdiómban Baltazárral volt, akit nővérével Lucával együtt is fotóztam.

Sárával még a várandóssága alatt megbeszéltük, ha megszületik Baltazár eljönnek hozzám újszülöttfotózásra. Baltazár nagyon jól érezte magát anyukája pocakjában, így a kiírt nap után többször is levelet váltottunk mire érkezett a jó hír.

A fotózás érdekessége volt, hogy saját ruhát hoztak magukkal, ajándékba kapott gyönyörű jelmezeket. Baltazár a méhecske, Bartos Erika Bogyó és Babóca meséjéből biztos sok mindenkinek ismerős akinek kisgyermeke van. A mi kis Baltazárunk is méhecskének öltözött, jelmeze egy ügyeskezű anyuka munkáját dicséri. Luca pedig katica ruhájában tündökölt, amit nagyon messze élő nagynénitől kapott ajándékba. A stúdióba érkezéskor Baltazár aludt, ebben az sem zavarta meg, hogy anyukája levetkőztette és átöltöztette méhecske jelmezébe. Luca hamar felvette katica ruháját, nagymamája segítségével, így elsőként róla készültek fotók, utána pedig közös képek Baltazárral. Miután levették csodaszép ruháikat készült még pár közös kép, Baltazár ekkor ébredezni kezdett, anyukája egyből tudta, hogy megéhezett. Még ők félrevonultak a másik szobába, addig Luca felvette a habos pörgős szoknyámat, ami nagyon tetszett neki, ebben  készítettem még képeket róla.

Baltazár hamar teletette pocakját és már szundikált is tovább, mintha mi sem történne körülötte. Luca is nagyon ügyesen viselkedett, kicsit se hangoskodott, türelmes volt és a közös képeknél nagyon óvatosan bánt pici testvérével. Mikor vége lett a fotózásnak és ránéztem az órámra, nagyon meglepődtem, hogy ilyen rövid idő alatt végeztünk. Szuper fotózás volt, ha lenne nagykönyv, amiben le van írva hogyan zajlik egy újszülöttfotózás, biztosan pont így szerepelne benne. Köszönöm a közreműködést Sárának és anyukájának Erzsinek.

Remélem még sok hasonló újszülöttfotózásról oszthatom majd meg fotós élményeimet itt a blogomon.

Most pedig pár kép a sorozatból. Nagy örömömre Sára is kedveli a fekete-fehér képeket, így előzetes egyeztetés alapján a sorozatban több kép is fekete-fehér konverzióval lett utómunkázva.

IMG_3038web IMG_3007web IMG_2989web IMG_2984web IMG_2979web IMG_2908web