cover

Soma&Tilda – őszi szabadtéri fotózás

Olyan jó felidézni ezt az őszi szabadtéri fotózás t. Talán az utolsó szép napsütéses napot sikerült elcsípnünk, nem sokkal naplemente előtt készültek a képek.

Többször felmerül a kérdés a szabadtéri fotózások kapcsán, hogy mi van akkor, ha pont aznap nincs jó idő? Krisztával, Soma és Tilda anyukájával előre egyeztetett napon sem tudtunk fotózni. Előtte sokat esett az eső és a lehullott falevelek nagyon vizesek voltak, ezért úgy döntöttünk, hogy áttesszük más napra a fotózást. Szerencsére nem kellett sokat várnunk, mert pár nap múlva már gyönyörű napsütéses idő lett.

Igaz ti is nagyon várjátok már, hogy újra jó idő legyen? Én már nagyon :-) hogy ideális legyen a szabadtéri fotózás hoz.

Ha terveztek a gyerekekkel családi szabadtéri fotózás t, akkor további információkért, időpont egyeztetésre várom leveleteket, hívásotokat.

IMG_6680 IMG_6799 IMG_6826 IMG_6874 IMG_6936Tilda nagyon ügyesen dobálta a faleveleket, a fotókon mégsem volt látványos, ezért utómunkával kicsit rásegítettem, megmutatom az előtte-utána fotót is, íme:

Tilda_falevel