IMG_6686

Kismamafotózás Krisztivel és a kis pocaklakójával Százhalombattán

Krisztit még januárban fotóztam pocakjában Lillával. A fotózás nagyon jó hangulatban telt, örültem neki hogy Kriszti nyitott volt az ötleteimre és ő is hozott magával kiegészítőket. Mutatok pár képet és a galériában is található még belőlük, de előbb megragadom az alkalmat arra, hogy írjak pár szót a kismamafotózásról.

Számomra nagyon fontos az, hogy  jól érezze magát a kismama a fotózáson, mert akkor készülnek igazán jó fotók ha nem érzi kényelmetlenül magát. Tudom, hogy a várandósság alatt megváltozik a nők egész teste. Szerintem gyönyörűek ezek a fotók, ahol látszik milyen szépen gömbölyödik a pocak, benne egy új kis élet növekszik, de azt is megértem aki ezt inkább csak ruhán keresztül szeretné láttatni. Egy testhez álló ruha jól hangsúlyozza az alakot, de nagyon jól használható ilyenkor egy szép csipkefüggöny, szatén anyag, de akár egy kendő vagy sál is. Kriszti fotózása alatt is használtunk több kiegészítőt is, ezek lehetnek saját dolgok, de én is rendelkezem kiegészítőkkel, amikből az idő során egyre csak több lesz. Kültéren is történhet a kismamafotózás, tavasztól-őszig alkalmas az időjárás hozzá. Készülhetnek fotók Apukával, nagyobb testvérrel együtt is, hiszen ők is nagyon várják a kis pocaklakó érkezését.Ha van rá idő és lehetőség, a fotózás előtti személyes találkozó során kialakulhat egy olyan bizalom, ami után a kismama nyugodtabban mutatja meg a szépen gömbölyödő pocakját teljes szépségében a fotózás során. Mikor a kis pocaklakó megnő, biztos szívesen nézegeti majd a képeket anyukájáról, amikor ő még a hasában volt és már nagyon várta, hogy végre a karjaiban tarthassa. A kismama fotózást érdemes a várandósság 35-36 hetére megbeszélni, addigra már szépen gömbölyödik a pocak. Az ikerbabákat váró kismamáknak érdemes előbbre tervezni.

Kedves Kriszti! Köszönöm a bizalmat! A kis Lillának pedig a lehetőséget, mert a fotózás után 10 nappal már nem volt pocaklakó.

 Kriszti kismamafotózás 1 Kriszti kismamafotózás 2 Kriszti kismamafotózás 3 Kriszti kismamafotózás 3 Kriszti kismamafotózás 5