ajandekutalvanykiemeltkep

Fotózás ajándékba – AJÁNDÉKUTALVÁNY a Barbi fotótól

Közeledik egy újabb alkalom amire már nagyon készülsz és valami igazán ötletes ajándékot szeretnél adni? Valami újat szeretnél, ami emlék is marad? Fotózás ajándékba – Ajándékutalvány formájában mostantól elérhető a Barbi fotónál. Élményajándék, ami duplán megéri, hiszen az is örül aki kapja, és az elkészült képek is tovább ajándékozhatóak. Egy fotózásnak mindenki örül, hisz az elkészült képek örök emlékek maradnak. A családról készült jól sikerült fotók előhívatva kikerülhetnek a falra, továbbajándékozhatók nagyszülőknek, rokonoknak, a közösségi portálokra feltöltve sok ismerős és távoli rokon láthatja őket. A fotóstúdióban készült képeknél és a szabadtéri fotózásokon is többféle kellékkel, hátterekkel és beállításokkal igyekszem különlegessé tenni a pillanatokat.

Néhány ötlet tőlem, amikor szerintem nyerő választás fotózást ajándékozni:

- kismamafotózás: Mikor pároddal együtt várjátok kisbabátokat, az mindkettőtök számára emlékezetes időszak, ajándékozd meg egy kismamafotózással, később örömmel fogjátok nézegetni a képeket.

- újszülöttfotózás: A munkahelyedről távozó babát váró kolléganőtöknek nem tudod mit is adhatnátok búcsúzásként a kollektíva nevében? Egy újszülöttfotózásra szóló ajándékutalványnak biztosan örülne és az elkészült képeket örömmel mutatná meg nektek is. Lepd meg testvéredet! Ha az egész család elhalmozza babaruhákkal és játékokkal, legyél te a kivétel, ajándékozd meg egy újszülöttfotózásra szóló ajándékutalvánnyal.

-babafotózás, gyermekfotózás, családi fotózás: Közeledik feleséged születésnapja vagy a házassági évfordulótok?  Fejtörést okoz mit is adhatnál ajándékba, aminek tényleg örülni fog és később is szeretettel gondol majd rá? Egy családi fotózás jó választás lehet. Milyen jó, mikor végre az egész család szerepel egy fotón. Babás, gyermekes családok is örülnének egy családi fotózás ajándékutalványnak, ha barátaitokat szeretnétek megajándékozni, szerintem biztosan örülnének neki.

Az ajándékutalvány kérhető névre szóló formában is, ebben az esetben szívesen elkészítem egyedi formában is. Portré sorozatot szeretnél ajándékozni? Ebben az esetben is kérhető egyedi formátumban az ajándékutalvány. Ballagásra, születésnapra kiváló ajándék lehet.

Az ajándékutalvány tartalma: 1-1,5 órás fotózás a fotóstúdiómban Százhalombattán vagy szabadtéri fotózás, 25 db retusált fotó egyedi nyomtatásos dvd-n átadva. A különleges alkalom megérdelmel egy kis pluszt is! Kedvező árakon dolgozó kedves sminkes akár a helyszínre is kérhető a fotózásra. A fotóstúdióm alkalmas több tagú családok fogadására is, az előkészületekhez külön helységgel, ahol az átöltözés is kénylemesen megoldható.

Nemcsak kapni, adni is jó. Fotózás ajándékba, ajándékutalvány formájában a Barbi fotótól.

 

ajándékutalványweb