Facebook nyereményjáték nyertesének fotózása

Új fotóstúdióm megnyitásának örömére egy nyereményjátékot hirdettem a Facebook közösségi oldalon. Ezúton is köszönöm mindenkinek aki játszott és megosztotta a hírt. A nyeremény egy 10 db képből álló minisorozat volt, a nyertes nevét a lányom húzta ki egy kalapból a játékfelhívást megosztók közül. A szerencsés nyertes Piroska lett, aki családjával szeretett volna jönni a fotózásra. Hamar felvettük a kapcsolatot és leegyeztettük a részleteket, Piroska jelezte, hogy sminkest is szeretne kérni. A fotózás napján a családot Zsuzsival együtt vártuk, aki Piroska sminkjét készítette el a helyszínen.

IMG_3248

A 9 hónapos Szonja méretében nekem is voltak ruháim, de sajátokat is hoztak magukkal, ezek közül választottam ki egyet ami illett az előre beállított háttér színeihez. Viktorral átöltöztettük Szonját és el is kezdtük a fotózást. Szonja bűbájos kislány a gyönyörű kék szemeivel. IMG_3255web

Kapaszkodva már állni is tud, így is készítettem róla képet. Szerintem pont olyan mint egy tavasztündér :-)

IMG_3289web

És apával is készült közös fotó

IMG_3270web

Piroska sminkje is elkészült, ráadta Szonjára az egyik ruhát, ami az én kelléktáramból való és készültek a közös családi fotók.

IMG_3331web IMG_3351web

Utána új kellékeket helyeztem a háttérbe, Szonja nagy örömére, aki mindent alaposan szemügyre vett.

IMG_3379web

Kedvenc képem

IMG_3404web

Újabb átöltözés és díszletcsere után készült képek

IMG_3418web IMG_3454web IMG_3437web

Piroska sminkje fél óra alatt készült el, a fotózás 1 órát vett igénybe. Szonja végig mosolygós és türelmes volt, az utolsó képkockákon látszott már hogy elfáradt, azért még kicsit körbemászott a stúdióban mikor végeztünk.

Likeoljátok Facebook oldalamat https://www.facebook.com/barbifoto.hu , érdemes folyamatosan figyelni, lesz még nyereményjáték. A friss információkat, újdonságokat itt osztom meg.

Pár szó a babafotózásról: Mikor a baba már hason fekve szépen kitartja magát, onnantól kezdve érdemes babafotózásra jönni. Ha meg tud ülni, kapaszkodva megállni akkor már egyre változatosabb képeket lehet készíteni. A babák figyelmét általában könnyű lekötni a fotózás idejére. Érdemes olyan időpontot választani a fotózásra mikor tudjátok, hogy babátok általában jókedvű és nem esik bele az alvásidejébe.