buek2

Évvégi visszatekintés

Elérkezett az év utolsó napja! Egy kis évvégi visszatekintés tőlem arról, hogyan kezdődött, mik történtek és miként fejeződik be ez az év. Egészen jó kedvem lett tőle, hiszen csupa jó dolog történt velem.

2014-et kismama fotózással kezdtem még januárban. Meghatározó volt számomra ez a fotózás, mert rengeteget tanultam belőle, főleg az utómunka területén. Tavasszal kezdődtek a szabadtéri fotózások is. Szandi portré sorozatában készültek stúdió fotók és szabadtéri fotók is. Jó hangulatú fotózás volt, sokat nevettünk. Tavasszal, nyáron és ősszel szabadtéri baba fotózás és gyermek fotózások voltak. Ezekből a képekből még nincs mind közzétéve itt, de meg fogom még őket mutatni.  A hideg idő beköszöntével a szabdtéri fotózások véget értek. Az évvégét karácsonyi fotózásokkal fejeztem be, de előtte még Máté újszülött fotózása is volt. Ezzel felkerült az i-re a pont, kerek lett a történet. Az én történetem, amit szeretnék folytatni tovább jövőre is. Ez az év volt az, amikor kipróbálhattam magam azokon a területeken amit gondoltam, hogy majd foglalkozni szeretnék velük. Mindenkinek köszönöm aki bizalmat szavazott nekem és az én szemszögemből nézve adhattam vissza pillanatokat fotók formájában, melyeknek én is részese lehettem egy kicsit.

Minden fotózásra lelkesen készültem, a kellékeket és kiegészítőket szorgosan keresgéltem és gyűjtögettem őket, úgy gondolom a fotóim hangulatát ezek is meghatározzák. Ennek kapcsán sok ügyeskezű hölggyel és úrral volt szerencsém kapcsolatba kerülni. Egytől-egyig kedvesek és készségesek voltak. Mindig örülnek a kész fotóknak amiken az ő kezük által készített kiegészítő szerepel.

Évközben elkészült a gyönyörű szép honlapom. Remélem másnak is annyira tetszik, mint nekem. Nagyon örülök neki, hogy rátaláltam Melindára ( https://www.facebook.com/melinda.kaszas?ref=ts&fref=ts ). Ő készítette a logómat és a weblapomat is ő szerkesztette meg. Úgy gondolom nem kell róla hosszan írnom, hogy mennyire fontos manapság az internetes jelenlét. Melindától maximális segítséget kaptam azzal kapcsolatban is, hogy ez a jelenlét hogyan válik igazán hasznossá számomra. A köztünk lévő földrajzi távolság semmiben nem akadályozott bennünket. Hatékonyan tudtunk együtt dolgozni. Melinda lendületes és céltudatos, szükségem volt az útmutatására és teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel. Ezúton is szeretnék neki köszönetet mondani a kedvességéért és a munkájáért. Bárkinek nyugodt szívvel merem ajánlani, nem fog csalódni benne.

Nagy lelkesedéssel vágok neki az új évnek. Bízom benne, hogy sok örömteli percet lesz alkalmam megörökíteni.

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek 2015-ben!

buek2