Beauty fotózás – a benned rejlő szépség

Beauty fotózás – a benned rejlő szépség

Minden nő tudja, hogy egy szép smink, egy jó frizura milyen sokat jelent a megjelenésében. Kis csapatunk igyekszik mindenkinek a legelőnyösebb megjelenést kölcsönözni és ezt egy fotózással egybekötve meg is örökíteni.

Sok nőnek, anyának a rohanó hétköznapokban magára jut a legkevesebb ideje. Ha nem is tehetjük meg, hogy mindennap kozmetikus sminkeljen minket és fodrász készítse el a frizuránkat, azért legalább egy alkalommal másfél óra erejéig biztosan. Beával és Andival az első közös munkánkat egy hétvégi délutánra szerveztünk, amelyen 4 hölgy vett részt. Jó volt látni ahogy az asszonyok, anyák kilépnek a megszokott hétköznapokból és igazi, vérbeli NŐ-vé válnak. Mindenki nagy izgalommal érkezett, de a kötetlen barátias légkörben hamar oldódott a hangulat. Szépültek, öltöztek, utána következett a fotózás. Egyikőjük sem profi modell, nem szoktak fényképezőgép előtt szerepelni, mégis hamar oldódtak mikor ők kerültek a középpontba. A kezdeti “hogyan álljak, mit csináljak?” után megtalálták a személyiségükhöz leginkább illő pózokat.

A beauty fotózás alkalmával a benned rejlő szépséget szeretnénk megmutatni. Nem változatunk át és a fotózás után a képek feldolgozása közben sem történik drasztikus beavatkozás. Ne gondoljátok azt, hogy “mű-nőt” faragunk belőletek és a kész fotókról egy olyan személyiség néz rátok vissza akik nem ti vagytok. Fontos szempontnak tartjuk a természetességet. A fotózás során nem állítunk olyan pózokba benneteket ami távol áll tőletek és úgy érzitek nem ti vagytok. Szerintem mindenki megérdelmi, hogy egy kicsit ő, mint nő kerüljön a középpontba. Róla szóljon abban a másfél órában minden, egy kis felüdülés a sűrű hétköznapok után. Ajándékozzátok meg magatokat ezzel az élménnyel. A kész fotókat pedig akár a párotoknak is adhatjátok ajándékba. A kedves férfi olvasóknak pedig ajánlom figyelmébe, hogy a beauty fotózás szolgáltatásunk akár ajándékba is adható.

Már szervezzük a következő időpontot, részeletek hamarosan! Lájklojátok a Facebook oldalamat így nem maradtok le semmiről  https://www.facebook.com/barbifoto.hu

Frissítés: Facabook oldalunk: https://www.facebook.com/Beauty-fotózás-a-benned-rejlő-szépség-1512204645753736/

IMG_5045web IMG_5079web IMG_5184web

IMG_4713web IMG_4791web IMG_4758web IMG_4600web IMG_4631web IMG_4621web