Babafotózás stúdióban Kristóffal

Kristóf szülei egy nagyon kedves ajánlással találtak rám, amit ezúton is köszönök. A babafotózás stúdióban volt az 1 éves Kristóffal, mert az időjárás jelentés változékony időt jósolt, ezért a szabdtéri fotózás ötletét elvetettük.

Kristóf jókedvűen, mosolygósan érkezett a stúdiómba. Ruhája illett az előre elkészített háttérhez (ami teljesen véletlen volt, mert nem egyeztettük le előre), egyből kezdődhetett is a babafotózás. Ez a babát egyáltalán nem zavarta, nagyon jól érezte magát az újdonságokkal teli környezetben.

IMG_3499web IMG_3514web

Több közös családi kép is készült, ritka mikor az egész család rajta van a fényképen

IMG_3525web

A háttérben látható kellékek cseréjével a képek hangulata is megváltozik. Kristóf is átöltözött, vagyis átvetkőzött. Annyira jó ránézni erre a babára. Kiegyensúlyozott, nyugodt. Jó volt látni, hogy szülei milyen nagy szeretetben nevelik.

IMG_3552bwweb IMG_3602web

Kristóf a fotózás alatt végig jókedvű volt. Imádom a hatalmas barna szemeit, annyira édes volt, minden nagyon érdekelte.  A kalapokkal először nem volt kibékülve, mindig levette őket, de szülei kitartó próbálkozásának hála skierült elérni, hogy végül a fején maradjon.

IMG_3606web

A fotózás végére hagytam a repülőt. Kristóf igazán élvezte, nagyon jól elszórakozott benne. Már a sapi sem zavarta.

IMG_3685web IMG_3691bwweb

Nagyon kedves kellékem ez a repülő. 8-9 hónapos kortól használható, vagy akár előbb is ha a baba már stabilan tud ülni.

Sok kelléket készítettem elő a fotózásra és nagyon örültem neki, hogy mindegyiket tudtuk használni. Így egy sokszínű, változatos sorozat kerekedett ki belőle. Szeretem a babákat fotózni, annyira édesek tudnak lenni. Az új környezetben ahol ott van vele Anya és Apa is, hamar feltalálják magukat. Apró tárgyakkal könnyű lekötni a figyelmüket és kis bohóckodással sok mosolyt lehet az arcukra csalni. A kellékek is segítségemre vannak a babafotózás során a stúdióban és szabadtéren egyaránt, újdonságok a babák számára, akik még nagyon érdeklődőek. A fotózás időpontját a baba napirendjéhez igazítottuk, így a stúdióban töltött másfél óra végig jókedvűen telt el.