Fotózás kiegészitőkkel

Babafotózás az új kiegészitők beavatásával

Megérkeztek új kiegészítőim, már nagyon vártam őket, ezért egy babafotózás alkalmával gyorsan ki is próbáltam őket.A kis talicska egyedi gyártású, kézzel készült termék, ami rendelés után csak nekem készült így igazán egyedi darab. A kis rattan kanapé is nagyon kedves kiegészítő, természetes színével, anyagával sokoldalúan használható, az éppen ülni tudó babák számára is ideális.Készült még egy helyes kiságy is, de azt még nem használtam fel a babafotózásnál. Később biztos lesznek még róla képek, amiket megosztok majd.

Bepakoltuk az autóba a kiegészítőket és útra keltünk, hogy az elképzeléseimnek megfelelő környezetet megkeressünk a fotózáshoz. Előzetes tájékozódás után indultunk el, sajnos mégsem találtuk meg, valószínűleg aznap délelőtt kaszálták le. Nem keseredtem el, hanem megálltunk egy árnyékos részen ahol kedves virágok nyíltak. Az eredeti elképzelést titokban tartom, mert nem mondtam még le róla. A fotózásoknak általában úgy indulok neki, hogy sok elképzelés van a fejemben. A babafotózások alkalmával a végeredmény nem mindig egyezik meg az eredeti tervekkel. Nem ragaszkodok csak az általam kitalált dolgokhoz, a baba hangulata, érdeklődése és a helyszín is sokban befolyásolják a végeredményt.

Baba és gyermek fotózásnál is szeretek ilyen egyszerű, szép, természetes kiegészítőket használni. Remélem ezeket is sok alkalommal lesz még lehetőségem felhasználni egy fotó kedvéért és új kellékek beszerzését folyamatosan tervezem. Szerintem sokat “dobnak” egy fotón, mégsem tűnnek ki annyira, hogy túl dominánsak legyek. Mindig nyitott szemmel járok, ha meglátok egy kosarat vagy ládát egyből azt nézem rajta, hogy egy baba vajon belefér-e.

Egy fotót sajnos eléggé el tud rontani az, ha nem a témához illő ruha van a babákon, gyerekeken. Nem kérem, hogy külön a fotózásra vásároljanak neki ruhát, csak annyit hogy semleges színű legyen és ne legyenek rajta nagy színes feliratok. Egy fotózásra több váltás ruha is hozható, sapkák, kalapok. Nem kell a gyerekeket ünneplő ruhába se öltöztetni. Úgyis valószínűleg összekoszolják és nem is kényelmes nekik.

babafotózás-talicskababafotózás-talicska2babafotózás-talicska3