Ármin szülinapi fotózás

Hétvégén egy szülinapi fotózás on voltam Ármin kalózos szülinapi partyján ami egy nagyon jól kigondolt terv alapján lett megszervezve.

A százhalombattai Csónakházban volt a buli a Klub Sirály étterem segítségével. Az ötletgazda és a szervező Ármin anyukája Anett volt. A srácok láthatóan nagyon élvezték az egész kalózosdit. Miután megérkeztek a vendégek, koccintottak egyet a nagyon egészséges kalózrumból, ami természetesen bio cekla&almale volt, így a gyerekek eszrevetlenul magukhoz is vettek a napi c-vitamin adagjukat. Utána kezdődhetett a térkép keresés, ami az elásott kincs helyét is jelölte, de az oda vezető út során bizony a kis kalózoknak sok feladatot kellett megoldaniuk. Mindenki nagy lelkesedéssel és persze kalóz kiáltással indult neki, hogy mielőbb megtalálják az elásott kincset.

A küldetés során a kis kalózok nagyon élvezték a feladatokat. Talpacskájukkal színezték a papagájt, villámgyorsan összeszedték az aranytallérokat. A meleg idő lehetővé tette a vizibombázást és a vizipisztolyos támadást is, lelkesen keresték a cápafogakat és utána büszkén viselték azt a nyakukba akasztva. Miután megtalálták a kalózok nagykönyvét, figyelmesen végighallgatták a kalózok életéről szóló mesét. Ebből kiderült, hogy a kalózoknak volt tetoválásuk így közösen indultak neki tetoválást csináltatni, majd egy kis buborékfújás után kezdődhetett a kemény munka. A fa tövében elásott kincset ki kellett ásni. A kis kalózok ügyes csapatmunkával oldották meg a feladatot. A talált kincsen egyenlően elosztoztak, amit hazavihettek és emlék marad számukra Ármin szülinapjáról.

A sikeres küldetés után jöhetett a torta, ami kincsesláda formájú volt. A Klub Sirály étterem előtti feldíszített kalóz hajón még jót játszottak a srácok.

Egy ilyen szülinapi buli hatalmas élmény a gyerekeknek. Szülőként megszervezni, beszerezni az összes kelléket, koordinálni az egészet nagyon nehéz feladat. Anett vállalja hasonló rendezvények szervezését, egyedi elképzelések alapján is. Kérdéssel, kéréssel megtalálható itt: https://www.facebook.com/molnarroland.tothanett?fref=ts és itt: https://www.facebook.com/pages/Picip%C3%B3k-J%C3%A1t%C3%A9kbolt-Gyermekruh%C3%A1zat/1469906043278405?fref=ts. Ezeken az eseményeken én is vállalok szülinapi fotózás t.

Pár kép összefoglalásként a buli hangulatáról:

IMG_1258 IMG_1262 IMG_1350 IMG_1484 IMG_1510 IMG_1537 IMG_1571 IMG_1665 IMG_1668 IMG_1756 IMG_1768 IMG_1869 IMG_1890