Árak

2018.01.01-től érvényes csomag árak

Kismamafotózás csomag ára 30000 Ft,

a csomag 20 db utómunkázott képet tartalmaz digitális formában átadva. A fotózás időtartalma 1,5-2 óra.  A fotózás alatt készülhetnek közös képek párotokkal és nagyobb testvérrel is. Stúdiómban több kismama ruha áll rendelkezésetekre és egyéb kiegészítők is. Smink és frizura készítése a helyszínen is lehetséges előzetes megbeszélés szerint, ennek az árát a csomag nem tartalmazza.


Újszülöttfotózás csomag ára 30000 Ft,

a csomag 20 db utómunkázott képet tartalmaz digitális formában átadva. A fotózás időtartalma minden esetben a baba igényeihez igazodik.  A fotózás alatt készülhetnek képek nagyobb testvérrel is és közös családi képek is. A stúdiómban több kellék áll rendelkezésetekre az újszülött fotózásához, kisruhák, takarók, egyéb kellékek.


Kismamafotózás+újszülöttfotózás árak csomagban 55000 Ft


Babafotózás csomag ára 30000 Ft,

a csomag 20 db utómunkázott képet tartalmaz digitális formában átadva. A fotózás alatt készülhetnek képek nagyobb testvérrel is és közös családi képek is. Stúdiómban 3 különböző háttér beállítására van lehetőség, itt készülnek a fotók. Lehetőség van szabadtéri fotók készítésére is előre megbeszélt helyszínen.


Szülinapi tortamaszatolós fotózás csomag ára 25000 Ft,

a csomag 10 db utómunkázott képet tartalmaz, amit digitális formában és 10×15 méretű fotókönyvben is átadok. A csomag tartalmazza a torta árát is! A fotózás alatt szülinapi dekorral díszített háttér előtt készülnek a képek, közös családi képekre is van lehetőség.


Családi és szabadtéri fotózás csomag ára 30000 Ft,

a csomag 20 db utómunkázott képet tartalmaz digitális formában átadva. Stúdiómban 3 különböző háttér beállítására van lehetőség, a fotózás alatt itt készítem a képeket. Szabadtéri fotózás esetén előre megbeszélt helyszínen történik a fotózás.


Minifotózás 16000 Ft,

Mindegyik fotózásnál kérhető minifotózás. A csomag 10 db utómunkázott képet tartalmaz digitális formában átadva. A fotózás alatt készülhetnek képek nagyobb testvérrel is és közös családi képek is.

 Minden csomag esetén: A csomagon felüli képek 1000 Ft/db áron kérhetőek utómunkázva, minicsomag esetén az első 20 db képig 1600 Ft/db, azon felül 1000 Ft/db.

A nyers képek NEM kerülnek átadásra!


Ajándékutalvány értéke 30000 Ft

Kérhető bármilyen fotózásra, névre szólóan. A kiállítástól számított 1 éven belül használható fel.